foto digitaliseren of inkleuren Almere Studio-37
Foto digitaliseren of inkleuren Almere

Foto’s in een album of in een schoenendoos, wie ouder is dan 25 heeft er waarschijnlijk nog veel van liggen. Hoe leuk deze fotoalbums ook zijn, het is niet iets dat je makkelijk met vrienden of familie deelt. Studio-37 digitaliseert uw oude foto’s, negatieven en dia’s. Foto Digitaliseren of Inkleuren Almere levert deze op in verschillende vormen. Gewoon als bestanden op Dvd, of USB-stick, maar ook als slideshow (diavoorstelling), het voordeel hiervan is dat er meer licht en beweging in uw oude foto’s komt. Vooral omdat onze slideshows langzaam inzoomen op het beeld en door eventueel toegevoegde muziek, komen deze beelden echt tot leven.

Neem voor een prijsopgave gerust even contact op, foto’s en dia’s digitaliseren is altijd maatwerk en studio-37 geeft jou graag vrijblijvend een offerte en advies.

Bekijk hieronder een voorbeeld van een trouw reportage uit de jaren 70 en beleef de sfeer.

Foto’s inkleuren

Voor een bepaald type foto kan het interessant zijn om deze te laten inkleuren, hier kunnen verschillende redenen voor zijn. De meest gehoorde reactie is dat de foto veel meer is gaan leven en dat de details veel meer naar voren komen. Zeker als een foto zeer grote sentimentele waarde heeft kan het toevoegen van kleur een toevoeging zijn. Inkleuren gebeurt niet om de foto te ‘verbeteren’, maar meer om er een nieuwe beleving aan te geven. Aangezien inkleuren een uitgebreid proces is, kan hiervoor geen standaard prijs worden gegeven, dit is altijd maatwerk.

Heb je interesse, neem dan even contact op voor een vrijblijvende offerte.
foto digitaliseren of inkleuren Almere